Suna acum: 0726 143 546 sau 0726 143 000

Epilare Definitiva


Informatii generale despre epilare definitive si laserul alexandrite:

Standardul de aur in fotoepilarea definitiva este laserul Alexandrite. Considerat cel mai eficient sistem de indepartare permanenta a parului, laserul Alexandrite trateaza toate tipurile de piele, de la pielea deschisa pana la pielea bronzata si tinteste inclusiv parul blond. Laserele Alexandrite sunt utilizate atat in scop estetic pentru indepartarea pilozitatii excesive, cat si in scop medical in tratarea foliculitei sau pseudofoliculitei care se datoreaza cresterii firelor de par sub piele si pot cauza inflamatii la radacina firelor de par.

Gratie luminii sale cu lungimea de unda de 755 mm, care este absorbita de melanina din radacina firului de par, Laserul Alexandrite are capacitatea de a livra nivelul optim de energie pentru a distruge foarte precis tesutul tinta fara a afecta tesuturile inconjuratoare.

Foliculii de par contin pigmenti de melanina, iar melanina, atunci cand se realizeaza epilarea cu laser absoarbe aproape in totalitate radiatia luminoasa a laserului ce se va transforma in caldura. Intrucat temperatura din interiorul radacinii firului de par ajunge la  60 – 70 de grade radacina firului de par va fi distrusa prin fenomenul de fototermoliza si prin urmare va fi oprita alimentarea firului. Firele de par aflate in faza Anagen (de crestere) vor fi eliminate iar efectul se observa la 2 saptamani dupa prima sedinta.

Avantajele laserului Motus AX fata de alte lasere alexandrite:

Autuurile acestui laser Alexandrite ce il fac sa fie cel mai bun la acest moment:

Confort total, fara durere

Sistemului de racire la contact cu pielea si miscarile repetate cu impulsuri la putere redusa, induc o incalzire graduala, evitand durerea si efectele secundare.

Sigur si eficient

pe toate tipurile de piele, chiar si pe piele bronzata sau par deschis la culoare

Viteza de aplicare

(frecventa maxima de 5 Hz) si un numar limitat de tratamente necesare.

Piesa de mana Moveo pentru laserul Alexandrite

Noua tehnologie a piesei de mana, integreaza un varf de safir, care intra in contact cu pielea, reducand pierderea de energie reflectata. Noua metoda de epilare definitiva a parului consta in trecerea repetata a suprafetelor tratate pe piele, care determina incalzirea treptata a partilor vitale ale firelor de par.

Fara reflectie = 100% absorbtie de energie

Aderenta totala a piesei de mana pe suprafata care trebuie tratata, reseteaza dispersia de energie, obtinandu-se astfel 100% absorbtie de energie, ceea ce inseamna ca pentru a obtine aceleasi rezultate avem nevoie de o putere mai mica, comparativ cu alte sisteme de pe piata.

Eficacitate maxima la putere mai mica = Siguranta totala

Emisia cumulativa de laser permite livrarea energiei la impulsuri de putere mai mici, care conduc la distrugerea parului intr-un mod total nedureros pentru pacient si fara efecte secundare, cum ar fi arderea sau decolorarea pielii, chiar si la tipurile de piele mai inchise.

Toate aceste atuuri duc la:

Eficienţa net superioara asupra firelor de par fine, subţiri, cum ar fi cele cu localizare faciala, fiind utilizat pentru toate tipurile de par, din toate zonele corpului;

► Fara durere si cu discomfort minim datorita modului dinamic de racire cu ajutorul piesei din safir Moveo;

► Tehnologia exclusiva Moveo: noul aplicator dubleaza capacitatea de transmisie a energiei laser catre piele!

► Fara efecte adverse precum arsura sau decolorarea pielii;

► Se poate realiza inclusiv pe pielea bronzata;

► Firele de par sunt distruse cu un numar redus de sedinte fata de alte metode de epilare;

► Trateaza eficient foliculita si impiedica cresterea firelor de par pe sub piele;

Cate sedinte sunt necesare:

Sedintele de epilare definitiva cu laserul alexandrite produc numai distrugerea firelor de par ce sunt in faza activa, de crestere. Foliculii pilosi nu cresc toti niciodata in acelasi timp, ci conform unui proces ciclic in care fazele active alterneaza cu cele de repaus.

Prin urmare, sunt necesare mai multe sedinte pentru a distruge toate firele de par ce se aflau in stadiu de repaus pe parcursul tratamentelor precedente. In afara de aceasta, numarul de sesiuni este influentat si de anumiti factori individuali cum ar fi varsta, sexul, statusul hormonal, zona tratata, culoarea pielii, grosimea si culoarea firelor de par. De obicei, sunt necesare intre 6 şi 10 şedinţe. Dupa prima sedinta se obtine o rarire a firelor de par din zona tratata de aproximativ 30%, ce este vizibila la 2 saptamani dupa tratament. Intrucat nu exista epilare definitiva, ci o reducere permanenta si progresiva a pilozitatii nedorite, sunt necesare tratamente de intretinere la intervale mai mari.

Intervalul optim intre sedinte Se stabileste de la caz la caz in funcţie de zona tratata şi de durata ciclului firelor de par din zona respectiva. Firele de par cresc intr-un ritm ce varieaza intre 4 saptamani (in zona fetei) si 6 luni (pe corp).

 

Before and After

Case-Report-Motus-AX-AY-01

Image 1 of 3

 

Preturi

Zona de epilare Pret / sedintaPreț pachet
6+1 sedinte
Axile50 EUR210 EUR
Barbie40 EUR168 EUR
Gat50 EUR210 EUR
Perciuni30 EUR126 EUR
Mustata30 EUR126 EUR
Antebrate100 EUR420 EUR
Bratefemei130 EUR546 EUR
barbati150 EUR630 EUR
Fata integral80 EUR336 EUR
Periareolar30 EUR126 EUR
Bikinifemei50 EUR210 EUR
barbati100 EUR420 EUR
Inghinal integralfemei100 EUR420 EUR
barbati150 EUR540 EUR
Fese100 EUR420 EUR
Umeri90 EUR360 EUR
Abdomenfemei80 EUR336 EUR
barbati100 EUR420 EUR
Linie alba abdomen30 EUR126 EUR
Gambe/coapsefemei140 EUR630 EUR
Gambe/coapsebarbati160 EUR672 EUR
Picioare integralfemei250 EUR1050 EUR
barbati300 EUR1260 EUR
Mana/laba piciorului30 EUR126 EUR
Spate integral barbati170 EUR714 EUR
Piept integralbarbati60 EUR252 EUR
  • Pachetele pentru epilarea definitiva se achita integral la inceputul tratamentului si sunt valabile 1 an de zile de la data achizitionarii.
  • Pretul poate fi personalizat in functie de suprafata care se doreste a fi epilata. Daca intr-o zona standard, suprafata cu par este mai mica decat media, atunci pretul poate fi mai mic.