Suna acum: 0726 143 546 sau 0726 143 000

Tratamentul cu Dysport de tip a blocheaza impulsurile nervoase care creaza contractiile musculare responsabile pentru crearea ridurilor de expresie pe fata. Injectiile cu Dysport pot preveni aparitia de noi riduri de expresie si le pot netezi pe cele existente. Prin continuarea tratamentului, de-a lungul timpului ridurile existente pot disparea. Acesta este un tratament temporar.

toxina botulinica

TRATAMENTUL RIDURILOR CU DYSPORT

Injectiile cu Dysport reprezinta un tratament simplu, minim invaziv – nechirurgical, ce sunt administrate de Dr. Zegrea, si care au ca efect temporar netezirea ridurilor moderate spre severe ale personelor cu varste cuprinse intre 18 si 65 de ani. Ridurile ce pot fi netezite sunt cele de incruntare dintre sprancene, cele orizontale de pe frunte si liniile de expresie din jurul ochilor.

toxina botulinica

Dr. Zegrea foloseste numai Dysport aprobate de FDA in SUA.

Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

Sunt un bun candidat pentru injectiile cu Dysport?
Sunt foarte putine restrictii in ceea ce priveste injectiile cu Dysport. Pacientele care sunt gravide sau care au o problema neurologica nu ar trebui tratate. Daca sunteti sanatoas fizic si nu aveti probleme de sanatate subiacente, atunci sunteti un candidat potrivit.

Aceasta procedura se adreseaza ridurilor de expresi, si nu va imbunatatii ridurile produse de imbatranire si de expunerea excesiva la soare, deoarece acestea nu sunt legate de contractiile muschilor faciali carora Dysport le scade tonusul sau ii paralizeaza. De asemenea, nu va ameliora pielea lasata si nu poate inlocui un lifting facial sau al sprancenelor. Întelegerea limitarilor injectiilor cu Dysport si asteptarile realista va pot ajuta sa fiti un candidat potrivit pentru aceasta procedura.

Cum se realizeaza aceasta procedura minim invaziva?
Folosind un foarte fin micro-ac, o cantitate foarte mica de Dysport este injectata, foarte precis, in puncte atent alese, in diferite zone ale fetei. Zonele cele mai frecvent tratate sunt ridurile de incruntare dintre sprancene, ridurile orizontale de pe frunte si liniile de expresie din jurul ochilor.

Deoarece acul este atat de fin si doar o cantitate mica de Dysport este injectata, doar o durere minima este asociata cu aceasta procedura. Se simte initial doar o intepatura minora pentru cateva secunde, dar odata ce se termina injectarea, nu mai exista niciun disconfort. Nu este necesara sedare sau anestezie locala si va puteti relua imediat activitatile curente.

Este recomandat ca timp de 4 ore dupa injectare sa nu va masati zona tratata si sa nu stati cu capul la orizontala. De asemenea, este indicat ca timp de cateva ore dupa procedura sa faceti exercitii de mimica a muschilor faciali tratati pentru a facilita fixarea Dysport de placa neuromotorie.

Ce ar trebui sa stiu despre rezultatul acestei proceduri?
Efectele Dysport incep sa apara de obicei dupa 48 de ore, sunt finale la 2 saptamani si dureaza intre 4 si 5 luni, moment la care alta injectie cu Dysport este necesara. Dupa cateva tratamente, efectul Dysport poate incepe sa dureze mai mult, uneori intre 6 si 8 luni.

Care este costul acestei proceduri?
Costul general informativ al acestei proceduri il puteti gasi aici: „Preturi”. Pretul variaza in functie de numarul zonelor tratate.