Suna acum: 0726 143 546 sau 0726 143 000

Mezoterapia este o alternativa sigura si naturala a procedurilor cosmetice invazive. Mezoterapia furnizeaza vitamine, minerale si aminoacizi direct in piele pentru a o hrani si intineri, pentru a stimula productia de colagen si elastina, si pentru a stimula metabolismul. Pe masura ce pielea imbatraneste, scade circulatia si ca urmare aportul scazut de oxigen si nutrienti ingreuneaza capacitatea organismului de a elimina toxinele, ceea ce duce la aspectul imbatranit al pielii.

MEZOTERAPIA

Amestecul ce va fi injectat, compus din vitamine, minerale, oligoelemente şi alte substanţe active, cum ar fi acidul hialuronic, va revitaliza şi hidrata pielea, facand-o sa arate mai frumoasa. Mezoterapia imbunataţeşte procesele metabolice de la nivelul pielii, combatand astfel semnelele imbatranirii.

Tratamentul iniţial consta in 3-4 şedinţe de mezoterapie odata la fiecare 2 saptamani, urmate apoi de inca 3-4 şedinţe de mezoterapie odata la fiecare luna. Dupa care puteţi decide sa intreţineţi rezultatele obţinute, printr-o şedinţa de mezoterapie odata la fiecare 3 luni. Deşi la unele persoane se pot vedea rezultate bune dupa numai 3-4 şedinţe, majoritatea pacienţilor au nevoie de 6-8 şedinţe. În funcţie de starea pielii, anumite persoane pot avea nevoie de mai mult de 8 şedinţe.

Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

Sunt un bun candidat pentru mezoterapie?
Mezoterapia poate fi folosita pentru a trata urmatoarele aspecte/simptome:

Piele uscata, lasata – se foloseşte „cocktail”-ul „MezoLift”

Piele patata, imbatranita – se foloseşte „cocktail-ul” „MezoGlow”

Semnele iniţiale ale celulitei uşoare – se foloseşte „cocktail”-ul „MezoLift”

Caderea parului – se foloseşte „cocktail”-ul „MezoHair”

Cum se realizeaza aceasta procedura minim invaziva?
Dupa curaţarea şi dezinfectarea viitoarelor zone tratate, se aplica un anestezic local pe piele pentru confortul Dvs. Anestezicul este lasat sa işi faca acţiunea timp de 15-45 de minute. Dupa indepartarea cremei anestezice, vitamine puternice, minerale şi substanţe fitoterapeutice (substanţe active din plante) sunt injectate in piele prin intermediul a zeci de injecţii mici foarte superficiale.

Dr. Zegrea foloseşte un „mesogun”, un pistol de injectare cu un ac foarte fin, pentru acest tratament minim invaziv. Aceasta inseamna ca nu veţi simţi aproape deloc inţepaturile. Avantajul unui „mesogun” este ca acul ramane stabil, profunzimea injectarii şi cantitatea de lichid injectata pot fi stabilite cu precizie, iar procedura este foarte rapida. Tratamentul este aplicat in straturile superficiale ale pielii.

Este recomandat ca timp de 24 ore dupa injectare sa nu faceţi bai fierbinţi prelungite sau sauna.

Acest tratament este foarte sigur şi nu provoaca reacţii alergice deoarece substanţele folosite sunt produse in mod natural in organism şi pentru ca acul nu patrunde in straturile profunde ale pielii. Singurul efect secundar ar putea fi cateva vanatai mici, dar acestea dispar repede.

Ce ar trebui sa stiu despre rezultatul acestei proceduri?
Deoarece substanţele utilizate in mezoterapie sunt cele produse in mod normal in organism, aceasta inseamna şi ca organismul le descompune. Rata cu care se intampla acest proces difera de la o persoana la alta. De cele mai multe ori o şedinţa de intreţinere este necesara odata la fiecare 3 luni.

Care este costul operatiei?
Costul general informativ al acestei proceduri il puteti gasi aici: „Preturi”.Preţul variaza in funcţie de numarul zonelor tratate.