Suna acum: 0726 143 546 sau 0726 143 000

Clinica

clinica Elysium - doctor Ion Zegrea

Clinica noastra este deplin dedicata tratarii si ingrijirii pacientilor de chirurgie estetica, intr-un cadru privat, cu o abordare calda, personala si de calitate superioara.

Consultatiile, tratamentele estetice minim invazive si operatiile cu anestezie locala se efectueaza in cadrul clinicii noastre.

Dr. Zegrea efectueaza operatiile cu anestezie generala in spitalul Euroclinic din reteaua medicala Regina Maria. Aceasta institutie dispune de echipament medical din ultima generatie si de cazare la standarde internationale, precum si de echipe de garda multi-disciplinare si de renume.
clinica chirurgie Elysium

Fiecare camera este dotata cu telefon, televiziune prin cablu, frigider si internet wireless. Pe langa meniul asigurat de spital, servicii de catering sunt, de asemenea, disponibile pentru fiecare pacient *.

Ingrijirea si supravegherea postoperatorie ce intra in costul operatiei sunt asigurate incepand cu momentul venirii in spital din ziua interventiei chirurgicale si pana a doua zi la ora 12, dupa interventia chirurgicala.

 

* Serviciile de catering nu intra in pretul interventiei chirurgicale si trebuiesc platite separate de catre pacient.