Suna acum: 0726 143 546 sau 0726 143 000

Jasmine, din nou pe masa de operatie

doctor Ion Zegrea

Din fericire, Jasmine se afla in afara oricarui pericol. In urma cu 2 zile, dl. Dr. Ion Zegrea, i-a efectuat operatia de blefaroplastie pentru a-i corecta si elimina mostenirea genetica si anume, cearcanele care i-au dat, in toti acesti ani, mari batai de cap.

Jasmine, cea mai cunoscuta dansatoare din showbiz-ul romanesc, revine in centrul atentiei. De aceasta data, printr-o serie de fotografii de-a dreptul socante pe patul de spital.

Din fericire, blonda se afla in afara oricarui pericol. In urma cu 2 zile, Jasmine a ajuns din nou pe masa de operatie, de aceasta data pentru a corecta si elimina mostenirea genetica si anume, cearcanele care i-au dat, in toti acesti ani, mari batai de cap.

“Era un chin pentru mine sa am activitati dimineata. Nu imi placea cum aratam si asta era motivul principal pentru care refuzam orice activitate matinala”, a declarat dansatoarea pentru CANCAN.RO.

“Am mostenit acest defect de la parinti si abia acum am fost pregatita emotional pentru interventie. Mi-a redat prospetimea fetei si simt ca nimic nu sta in calea fericirii mele!”, ne-a mai spus Jasmine.

Operatia a durat trei ore!

Operatia a durat nu mai putin de trei ore, a fost una complexa, iar doctorii au considerat ca e necesara interventia si la pleaoape pentru a uniformiza forma ochilor.

Jasmine se afla in momentul de fata internata intr-o clinica iar refacerea acesteia va dura aproximativ doua saptamani. “Personalul clinicii este unul de exceptie, profesionalism dus la maxim, m-am simtit chiar rasfatata”, a conchis fosta iubita a lui Leo de la Strehaia.

sursa: cancan.ro

Alte stiri