Suna acum: 0726 143 546 sau 0726 143 000

Aducem zambetul pe buze dupa fiecare operatie estetica

Julia Jianu, pacienta dl. dr. Ion Zegrea, este fericita ca a apelat la serviciile medicului nostru specialist pentru marirea sanilor.

Desi nu a fost adepta operatiilor estetice, apeland de foarte putine ori pana acum la interventii minim invazive, anul acesta cantareata a luat o decizie importanta in ceea ce priveste imbunatatirea aspectului sau fizic.

Julia a fost inzestrata de la mama natura cu sani frumosi si bine definiti, insa poate nu mai erau pe atat de fermi. Dupa ce s-a sfatuit si cu al sau sot, Bogdan Jianu, artista s-a programat pentru o consultatie la medicul estetician, Dr. Ion Zegrea.

La o scurta perioada dupa, chirurgul plastician i-a realizat artistei doar o interventie de augmentare mamara bilaterala pentru a creste marimea si a reda fermitatea sanilor.

„Interventia a durat aproximativ 2 h si a decurs foarte bine; Julia a optat pentru implanturi mamare siliconice anatomice cu profil moderat si un volum de 445 cc .” a declarat chirurgul sau plastician, Dr. Ion Zegrea.

Ce spune despre aceasta experienta, puteti citi in urmatorul articol Dr. Ion Zegrea, “magicianul” cu bisturiu | highclassmagazine.ro

Alte stiri